dilluns, 1 de juliol de 2013

XERRADA recollida de taps de plàstic.

El 13 de juny, a Cicle Superior vam tenir la visita de la Mireia Ferrer, membre del grup juvenil “Puntiseguit” de Berga. Des de fa temps aquest grup recull taps de plàstic per a projectes solidaris i a la nostra escola portem els taps de plàstic a la mestra de Religió, que els fa arribar al grup.
         Amb la recollida de taps de plàstic s’ha ajudat a la Jèssica, l’Ona i el Magí, tres nens que necessitaven materiall sanitari específic que els permetés tenir més qualitat de vida. A l’actualitat els taps de plàstic que s’estan recollint són per ajudar a construir un pou d’aigua en un poblet de Muritània (Àfrica), a fi que es puguin millorar les condicions de vida dels seus habitants, especialment de les dones i les nenes que són les encarregades de caminar cada dia una llarga distància per anar a buscar l’aigua al riu.
         Referent a les campanyes que s’han fet i a l’actual, en podeu veure detalls al powerpoint i el video explicatius.

         Animem a totes les famílies a recollir els taps dels envasos, ampolles, etc. que fan servir. Totes les quantitats, per petites que siguin, són benvingudes. Podeu guardar els taps i portar-los al setembre a l’escola, o bé durant l’estiu podeu portar-los a algun dels punts de recollida: Llibreria Huch o Forn Santa Anna (del C/ Major de Berga) o forn de pa de La Valldan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada