QUI SOM


 És l'únic centre que es troba al municipi de Cercs , que té 1415 habitants i està situat al començament de l'alt Berguedà . En aquest municipi trobem 4 nuclis de població dispersats amb característiques socio-econòmiques molt diferents .
El centre està ubicat, a tocar de la natura i envoltat de boscos i muntanyes , a Sant Jordi ( nucli on trobem el major nombre d'habitants i quasi tots els serveis ). Els altres pobles del municipi són La Rodonella , Cercs i Sant Corneli .

A més a més també vénen a l'escola nens dels municipis veïns de La Nou de Berguedà i de Fígols , per no disposar d'escola en la seva població.

Actualment el nostre centre està format per una plantilla de mestres nomenats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya entre els quals hi ha els especialistes d’anglès , música ,educació física i educació infantil.


Seguim una línia de pedagogia activa i el propòsit de renovació i actualització pedagògica  es materialitza en tot un seguit de projectes i pràctiques per millorar la qualitat del nostre   ensenyament . 

Ja fa molts anys que la nostra escola és capdavantera en l'aplicació de noves tècniques i metodologies per l'aprenentatge de la llengua anglesa .Des del curs 2006-07 estem portant a terme un Pla Experimental que es tradueix en més hores i moltes més activitats en aquesta llengua ( teatre , festes , tallers , etc.) 

ADREÇA 
Camí de Sant Jordi, 81
Sant Jordi de Cercs
08698  Cercs
TELÈFON  938248177
FAX  938248429
MAIL a8029015@xtec.cat 

 IMATGES DE L'ESCOLA 

 PATIS


AULES